Klaptafels komen naar de bib

Wil je Nederlands oefenen? Spreken, schrijven, lezen in een informele context? Dan moet je in de bibliotheek zijn. Je vindt er veel interessante materialen, zoals woordenboeken, kranten en magazines, boeken Eenvoudig lezen voor volwassenen.

Vanaf maandag 4 september staan de vrijwilligers van de Klaptafels voor je klaar in de bibliotheek. Samen met hen ga je op ontdekking en praat je over dagelijkse dingen. Je krijgt geen les, maar je kunt wel oefenen wat je al kent. De Klaptafels zijn gratis en inschrijven is niet  nodig.

Waar en wanneer?

In de Openbare Bibliotheek Mortsel, Eggestraat 32 (bereikbaar met tram of bus).

Elke maandag van 14.00 tot 15.30 uur en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur (behalve in de schoolvakanties en op feestdagen).

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Kamishibai

De Kamishibai is een verteltheaterkastje waarin je grote prenten schuift. Op de achterzijde van de prenten staat het verhaal dat wordt voorgelezen. Lees verder