Lerarenkaart

Nieuw! Lerarenkaart bibliotheek Mortsel

• Een lerarenkaart voor de bibliotheek vraag je aan bij de balie met je Klasse-lerarenkaart en identiteitskaart. Leerkrachten in opleiding kunnen een lerarenkaart aanvragen met hun studentenkaart en identiteitskaart. Een lerarenkaart is telkens gedurende één kalenderjaar geldig.
  • Je kan tot 20 materialen per keer ontlenen. De uitleentermijn is drie weken. Je kan materialen tot twee keer verlengen, tenzij ze gereserveerd zijn.
  • In Mijn Bibliotheek koppel je het lidmaatschap van je lerarenkaart aan je persoonlijke kaart en kan je je online verlengen, materialen reserveren, enz.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Kamishibai

De Kamishibai is een verteltheaterkastje waarin je grote prenten schuift. Op de achterzijde van de prenten staat het verhaal dat wordt voorgelezen. Lees verder