Voor ieder wat wils

Wat vind je in de bib?

Zin in een ontspannend boek of mooie film?  Heb je informatie nodig voor je spreekbeurt of zoek je inspiratie voor je volgende reis? Wil je gewoon rustig de krant of een tijdschrift lezen? Dan ben je in de bib aan het goede adres, want je kan bij ons heel wat materialen raadplegen en ontlenen.
 

 

Voor de JEUGD vind je bij ons een heel gamma aan boeken, dvd's en muziek: van prentenboeken voor de allerkleinsten over AVI boekjes voor beginnende lezertjes, langs spannende films tot de meest populaire boekentitels voor tieners. Voor lezers vanaf 14 jaar zijn er de AD (adolescenten) romans die ondergebracht zijn in de afdeling volwassenen.

Ook informatieve boeken en spelen kunnen door onze jeugdige bezoekers uitgeleend worden.

 

Voor VOLWASSENEN vind je bij ons een uitgebreid aanbod Nederlandstalige romans alsook een beperkt aanbod fictie in het Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Engels.

In onze grote collectie informatieve boeken en reisgidsen vind je zeker ook wat je zoekt.

Wil je graag rustig de krant of een tijdschrift doornemen ? Dan ben je tijdens onze openingsuren meer dan welkom in onze bib. Vanaf dit jaar kunnen ook een beperkt aantal tijdschriften uitgeleend worden. Digitaal kan je ons krantenarchief raadplegen via onze catalogus.